Start academiejaar - eerste lesdag!

Infodagen

Yaaaaaaas! Het academiejaar start voor iedereen op maandag 16 september 2019

Ben jij klaar voor de start? Hieronder maken we jou helemaal wegwijs!

Onthaalactiviteiten

Van zodra je bent ingeschreven, krijg je toegang tot het studentenportaal waar je alle info over de onthaaldagen, boeken en cursussen, het grondplan van je campus ... terugvindt. Let op! De meeste opleidingen organiseren in de week voor de start van het academiejaar al onthaaldagen. Zorg dat je hier bij bent, want op deze dag wordt heel wat praktische info voor de eerste lesweken gegeven!

Heb je nog geen toegang tot het studentenportaal? Activeer dan als de bliksem je account! Hoe? Lees hieronder verder! :)

Account activeren

Het is heel belangrijk om je account zo snel mogelijk te activeren eens je bent ingeschreven. Pas vanaf dat moment kan je o.a. het studentenportaal, het leerplatform, KU Loket, je Thomas More-email ... raadplegen!

  1. Surf naar activatie.kuleuven.be en activeer je account met je gebruikersnaam (r-nummer op je studentenkaart) en de code op je kraskaart. Stel je wachtwoord in. Dit is actief na maximum 1 uur.
  2. Log in op student.thomasmore.be 
  3. Vragen of problemen? Contacteer de servicedesk (klik op 'ik kan niet inloggen')

Nieuwe student in Geel of Turnhout? Check in voor Basecamp!

Zo begin jij je studententijd in festivalmodus. Je vindt alle informatie op het studentenportaal. Inschrijven doe je via thomasmore.be/basecamp. Vergeet zeker niet in te registeren voor Basecamp, zo kunnen we voor iedereen voldoende schnabbels, babbels, bubbels en eventueel een slaapplek voorzien!

Pioniersdagen

Begin jij in september als eerste in je ​familie aan een opleiding in het hoger onderwijs? Dat is best een grote stap. Maar geen nood, kom naar onze pioniersdagen op donderdag 5 september en maandag 9 september! Dan is het straks een stuk makkelijker om succesvol te starten.​ Schrijf je ook hiervoor vooraf in online!

Facebookgroep voor nieuwe studenten

Kan je niet wachten tot het zover is? Maak nu al kennis met toekomstige medestudenten aan onze hogeschool via de Facebookgroep voor nieuwe studenten bij Thomas More.

Academische kalender 2019-2020

Ben je benieuwd hoe een academiejaar er uit ongeveer uit ziet? Wanneer examenperiodes en lesvrije weken vallen? Check hier de academische kalender 2019-2020.

Tot snel! #wearemore